Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Italian kapteeni tiedostaa Englannin vaarallisuuden – ”he pääsisivät finaaliin vaikka kakkosmiehistöllä”

Giorgio Chiellini
AOP

Englanti ja Italia kamppailevat EM-mestaruudesta sunnuntaina Wembleyllä. Molemmilla joukkueilla on otteluun hyvät lähtökohdat ja siitä odotetaankin tasaista.

Hurjaa tappiotonta putkea pelaava Italia ei lähde otteluun kuitenkaan takki auki. Joukkueen kapteeni Giorgio Chiellini tiedostaa Englannin vaarallisuuden ja tietää joukkueesta löytyvän laajuutta. Chiellini kertoikin lauantai-iltana lehdistötilaisuudessa, että uskoisi Englannin selvinneen turnauksen finaaliin vaikka vaihtopenkiltä löytyvällä kakkosmiehistöllään.

Väärässä italiainen ei ole, sillä Gareth Southgatella löytyy vaihtopenkiltä vaarallisuutta ja taitoa jokaiselle pelipaikalle. Muun muassa hyökkäyspäähän Southgatella on penkiltä heittää kehiin Manchester Unitediin siirtyvä Jadon Sancho sekä saman seuran tähtihyökkääjä Marcus Rashford.

Italian kapteeni Chiellini kommentoi SportsMolen mukaan lehdistötilaisuudessa Englannin miehistöä sekä mahdollisuuksia analyyttisesti. ”Kanella ja Sterlingilla (Raheem) on ehdottomasti ihan omanlaisensa vahvuudet ja he ovat erilaisia joukkueen muihin hyökkääjiin verrattuna. Mutta koko heidän joukkueensa ovat huipputason pelaajia.”

”On melkein huvittavaa, sillä uskon, että Englanti olisi varmasti pystynyt vaihtopenkillään saavuttamaan finaalipaikan, sillä heillä on niin paljon loistavia pelaajia.”

36-vuotias Italian veteraanipuolustaja tietää myös, kuinka Englannin tähdet pysäytetään. ”Pyrimme rajoittamaan heidän vahvuuksiaan siellä missä pystymme, mutta onneksi jalkapallo ei ole yksilöpeliä. Lopulta kyse on siitä pystyykö Italia päihittämään Englannin joukkueen.”

Chiellini tietää kuitenkin, että hänellä ja pakkipari Leonardo Bonuccilla on tiukka peli edessään sunnuntaina. Kaksikolla on kuitenkin takanaan hurja määrä kokemusta, jolla he pyrkivätkin Englannin nopean ja taidokkaan hyökkäyksen pysäyttämään.

”En välttämättä juoksukilpailussa pysty Sterlingiä voittamaan, mutta ehkä fyysisimmissä taistelutilanteissa tai pitkissä pääpalloissa olen vahvempi. Yritän rajoittaa heidän vahvuuksiaan.”

Chiellini odottaa sunnuntain kamppailua Englannin kapteenin Kanen kanssa ja uskoo siitä tulevan ”tiukka mutta jännittävä”.

”Muistan, kuinka pelatessani ensimmäistä kertaa Kanea vastaan, teki hän välittömästi minuun vaikutuksen monipuolisuudellaan. Kane on erittäin tekninen pelaaja – hän laukoo hyvin kaukaa ja on hyvä ilmassa.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021